Skip to content

Prova që tregojnë se fantazmat ekzistojnë!

03/30/2009

Fantzamat ekzistojnë, ato vërtiten rreth nesh në cdo kohë, por syri i njeriut nuk arrin ti perceptojë.

Kurse aparati fotografik po. Një konkurs online ka mbledhur foto të ndryshme amatore ku aparati mes objekteve apo njerëzve ka fokusuar nëpër hije dhe fantazma. Fotoja më e votuar ka qënë fotoja ku një objekt i dyshimtë i ngjashmë më një njeri është fokusuar në kështjellën skoceze Tantallon, pranë Edimburgut. Fotoja është bërë në muajin Maj të viti të kaluar dhe është realizuar nga një amator. Konkursi online u shpall tre jave me parë nga profesori Richard Wiseman i universitetit te Hertfordshire. Imazhet për fantazma u dërguan nga e gjithë bota, por këto që po publikojmë online janë më të votuarat si të vërteta.

/BalkanWeb/

Advertisements
One Comment leave one →
  1. Erma permalink
    04/01/2009 09:27

    Eshte e sigurt qe duke nisur qe sot, do te kem probleme me gjumin

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: