Skip to content

Fritzi dukej monster?

03/30/2009

Nese Fritzi i Austrise qe mbante vajzen ne bodrum dhe lindte femije me te ju dukej monster, kapni dhe nje tjeter KETU! Ky i fundit ishte me i rafinuar, nuk e mbante ne bodrum…

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: