Skip to content

Arqipelagu Bota ne Dubai i pare nga sateliti.

03/27/2009

Sic e thote dhe vet titulli, kjo eshte nje pamje satelitore e arqipelagut Bota ne Dubai. Eshte nje kompleks ishujsh artificial te cilet te pare nga lart te japin idene e hartes se botes.
Gjendja aktuale e arqipelagut Bota

Klikoni ketu per versionin origjinal te fotos.

 

Nderkohe qe me pare, ne fillimet e ndertimit te tij, situata ishte shume me ndryshe…
Siperfaqja ku eshte ndertuar me pas Arqipelagu artificial Bota.

Klikoni ketu per versionin origjinal te fotos.

Advertisements
2 Comments leave one →
  1. 06/27/2009 13:01

    dua elbasanin ngalart

  2. 06/25/2010 13:37

    ola

    du me pa kosoven okkk

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: