Skip to content

Rrufeja s’bie dy herë në të njëjtin vend

03/26/2009

Ok, themi që rrufeja s’bie dy herë në të njëjtin vend por teorikisht nëse jemi aq pafat sa të jemi në dy vënde të ndryshme dhe goditemi dy herë nga rrufeja, shancet e të mbijetuarit janë zero. Po nëse themi që një njeri i ka mbijetuar dy herë jo rrufesë por Bombës Atomike, çfarë do të mendonit? Që është Japonez, pa disuktim… 😀

Tsutomu Yamaguchi

Tsutomu Yamaguchi është njohur nga qeveria Japoneze si njeriu i vetëm që është aktualisht gjallë dhe që është gjendur dhe në Hiroshima dhe në Nagasaki në momentet e sulmit atomik nga ana e Amerikanëve. Për më tepër, shikoni artikullin e BBCsë mbi rastin konkret.

BBC – Njeriu qe i mbijetoi dy bombave atomike

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: