Skip to content

2,2 milionë euro gjobë kompanive celulare.

03/23/2009

Në Itali, Antitrusti-i ka ndërmarrë një fushatë sanksionesh duke gjobitur kompanitë e telefonisë mobile. Kompanitë më të prekura nga këto gjoba/sanksione janë “TIM” dhe “Vodafone” , të gjobitura për praktika komerciale jo të drejta; ndër to listohet edhe lejimi i shkarkimit të zileve për celularët nga website-t e kompanive.

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: