Skip to content

Babai Monster, Joseph Fritzl, denohet me burgim te perjetshem.

03/19/2009

Fritzl, 73, u shpall fajtor ndaj te gjitha padive qe i beheshin, përfshirë edhe përdhunim, incest, vrasje dhe mbajtje kundër vullnetit.

I pandehuri i tha gjykatës se e paranonte vendimin dhe se nuk do te apelonte kundër tij.

Ai do të kryejë dënimin në një qendër psikiatrie me siguri të lartë, ne bazë të rekomandimeve të dhëna nga një mjek ligjor.

/BBC/

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: