Skip to content

Femija 6 vjecar me koeficent inteligjence (IQ) 176.

03/17/2009

Mesatarisht vetem nje person ne nje milion ka koeficent inteligjence 176 ose me shume se kaq. IQ e Albert Einstein besohet te kete qene 160. Mesatarja eshte 100.

LOVELAND, Ohio — Pranav Veera njeh dhe mund t’i rendisi emrat e te gjithe Presidenteve te Shteteve te Bashkuara te Amerikes ne rend kronologjik ne baze te kohes se sherbimit te tyre ne kete detyre. Ai mund te thoje alfabetin anglez edhe se prapthi. Nqs do t’i jepej atij nje date pas vitit 2000 ai mund t’ju tregoje diten dhe javen qe perkon me ate date.

E te mendoni qe eshte vetem 6 vjec.

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: