Skip to content

Facebook changes face.

03/15/2009

“FytyreLibri”, “social-network”-u me i vizituar ka ndryshuar kete jave fytyre. Behet fjale per nje propozim te ri design-i i cili ka ndryshuar homepage-in dhe profilin e perdoruesve te saj. Facebook ben te ditur se nder 175 milion perdoruesit te ketij blogu, vetem nje pjese e vogel kane mundur te shohin ndryshimet ne layout-in e ri; kjo behet per shkak te mundesise se pesimit te ndonje crash-i te sistemit dhe preferohet qe gradualisht ky layout i ri te implementohet per te gjithe perdoruesit.

Facebook ben te ditur se ka marre rreth 30,000 email-e rreth ketij ndryshimi me komente dhe vleresime, e keto te fundit duket se kane qene te pakta (vetem 5000) ndersa pjesa me e madhe e perdoruesve kane shprehur pakenaqesi rreth ketij ndryshimi aq sa jane hapur edhe grupe ku kerkohet rikthimi i versionit te meparshem te facebook.

Perpos gjithe kesaj tymnaje, e cila mendohet te normalizohet ne ditet ne vijim dhe perdoruesit e “FytyreLibrit” do te ambientohen me layoutin e ri, facebook-u eshte kthyer ne nje mani te vertete. Neper ambientet e Internet Centers ne Shqiperi shihet se nder 15 pc te lidhur me rrjetin 10 prej tyre vizitojne facebook ose msn messenger.

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: