Skip to content

Wall Street “Java me e mire e 2009-es”

03/14/2009

Me sa duket kjo jave qe po leme pas ka qene java me e mire per Wall Street e vitit 2009.

CNN ben te ditur se Dow Jones ka fituar 54 pike ose 0,8%, S&P ka fituar 6 pike ose 0,8% dhe Nasdaq 5 pike ose 0,4%.

E te shpresojme qe kjo jave, duke qene se ka pasur perkusione pozitive ne ekonomine amerikane, aty prej nga nisi edhe kriza boterore; te reflektohet edhe ne mbare boten nje permiresim dhe pse jo edhe ne Shqiperi.

Advertisements
3 Comments leave one →
  1. 03/25/2009 11:02

    un jam nga ata qe mendoj qe ne shqiperi nuk ka krize. Fjala “krize” tek ne shqiptaret perdoret vetem per propagande politike dhe asgje tjeter.

  2. 03/25/2009 17:03

    Shqipëria në fakt është në mënyrë permanente në krizë. Në krizë egzistenciale, sociale dhe ekonomike.

    • pihoni permalink
      04/04/2009 19:39

      Për atë krizë jam dakort.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: