Skip to content

Ubuntu 9.4

03/14/2009

Ubuntu

Webfaqja zyrtare e Ubuntu ben te ditur se versioni me i ri i ketij sistemi operativ (ai perfundimtar) do te jete gati vetem me dt 23 Prill 2009 dhe keshillon te gjithe perdoruesit e ketij sistemi operativ te mos e instalojne ende versionin 9.4 pasi aktualisht eshte ne versionin alpha.

Nderkohe mund te beni upgrade te versionit 8.1 nderkohe qe presim me shume interes daljen e versionit te ri.

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: