Skip to content

Hotmail aktivizon POP3 per te gjithe perdoruesit.

03/13/2009

Hotmail aktivizon POP3 per te gjithe perdoruesit. Me pare ky funksion ka qene i aktivizuar vetem per banoret e USA dhe UK ndersa tani e tutje eshte per te gjithe perdoruesit e sherbimit hotmail.

Keshtu qe kalibroni Outlooket apo klientet tuaj te e-maileve dhe konfigurojini. Per detaje googloni sa me shume. Ne rast te kundert, me flisni ketu.

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: