Skip to content

Denim me vdekje per aktore dhe producente filma porno ne Iran

03/13/2009

Denim me vdekje per aktore dhe producente filmash porno ne Iran. E pakonceptueshme per shume nga ne por e vertete…

http://criminaljustice.change.org/blog/view/the_death_penalty_for_porn

Advertisements
One Comment leave one →
  1. caligula permalink
    03/20/2009 14:03

    te poshtrit…… jo jo…jo iranianet, keta producentet pra qe shfrytezojne goca te ‘shendetshme’ per perfitime monetare. Boj er taj qejf…. kamera cte duhet. nese je aq impresiv qe do ta ndash me te tjeret…get the fuck out of Iran!!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: